Pencuri Penipu Kereta Sewa, Roshaizat Bin Roslan, 971108-08-5475Hall Of Shame

Pencuri Penipu Kereta Sewa, Roshaizat Bin Roslan, 971108-08-5475Extend kereta sewa tak bayar dengan ada niat untuk menipu dan mencuri kereta. Dia ni dah tak bermampu nak sambung sewa kereta, lalu dia meninggal dan menyorokkan kereta sewa Proton Saga FLX di didalam parking hotel Pacific Regency Hotel Kuala Lumpur dengan kunci kereta sewa dan parking tiket kereta pun dia tak tinggal untuk kesenangan kami.

Dah tak nak bayar, lagi nak menyusahkan orang dan terpaksa lah kami bayar ‘Lost parking ticket’ dengan ‘locksmith’ untuk membuka kereta. Orang jenis ni memang tak bertanggungjawab dan tak berguna kepada masyarakat.

Bila tanya kunci dimana? ‘Sudah pass dekat budak’, jawabnya. Bila tanya dia balik, Budak siapanya? Jockey? Security? Front Desk? Budak apa? Tak jawab. Sebelum tu, hantar screenshot post ni kat dia. Lepas tu, boleh dia cakap staff kami dah ambil kereta, sedangkan kereta masih belum pulang kepada kami. So, dari segi ni, korang nampak tak kebodohan manusia macam dia ni? Masih ada lagi orang macam ni pada tahun 2020 yang dh nk jahanam ni? Ingat dah mampos.


Maklumat Pencuri:

Nama Penuh:

ROSHAIZAT(ROHAIZAT) BIN ROSLAN

I.C Number:

971108085475

Address:

74 Kampung Ulu Slim, Slim Village

35800 Slim River, Perak.

Phone Number:

+60 11-1621 1992

Kes:


Siapa2 ada maklumat tentang si pencuri yang tak berapa cerdik ni boleh hubungi atau whatsapp kami ditalian bawah. Ganjaran akan diberi.

PENYEWA, PENCURI, & PENIPU KERETA SEWA PERAK SLIM RIVER KINI MENYEMBUNYI DI SEKITAR PANDAN PERDANA KUALA LUMPUR. AWAS!

Pencuri Penipu Kereta Sewa, Roshaizat Bin Roslan, 971108-08-5475Pencuri Penipu Kereta Sewa, Roshaizat Bin Roslan, 971108-08-5475

SI PENCURI ROSHAIZAT PUNYA

ORG TUA ROSLAN, SAMA JUGA SEKALI PENCURI. DUA2 PENCURI.

PENCURI KERETA

SEWA PANDAN PERDANA, KUALA

LUMPUR

Blacklisted

Car Rental Users

© 2020 NEXX Services Malaysia Co.

NEXX Services Malaysia Co.


Kuala Lumpur Branch (HQ):

726, Off Jalan Ipoh Batu 4 1/2,

51200 Kuala Lumpur, Malaysia.


Other Services:

Site Links:

Car Rental:

Cash Payment

C A S H

VisaMastercardPaypalTwitterNEXX Car Rental InstagramNEXX Car Rental Facebook

Whatsapp Booking:

+6010-562-1195

Whatsapp only

Operating Hours:

Mon - Sat (9am - 10pm)

Sun (9am - 3pm)

Chat with us on Wechat:

nexxkeretasewa


Wechat
Header

EN | BM

ABOUT USBLOGCAR RENTALSERVICESPROMOTIONCONTACT